Gyurkó Attila képviselőjelölt bemutatkozása

Gyurkó Attila vagyok, 52 éves, sajóecsegi lakos. Sajóecsegre 2005-ben költöztem, és azóta élek itt családom körében. Építgettem, szépítgettem környezetemet, míg a mindennapok nehézségei vezettek oda, hogy 2019-ben lakossági megkeresésre képviselőnek jelöltessem magam.

Akkor vállaltam, hogy kiállok a Sajóecseg-Sajókeresztúr közötti út minőségbeli javításáért, a Sajóecseg és nagyobb környezetét is érintő „szaghatás” csökkentése, megszüntetése, illetve az internetes weboldal színvonalasabbá tétele mellett. A legjobb tudásom szerint mindig a szabályosság és a törvényesség betartására és betartatására törekedtem.

2019-2024 között a lakosság bizalmát elnyerve próbáltam mindent megtenni annak érdekében, hogy kiérdemeljem a belém fektetett bizalmat. Ez több külső körülmény miatt is, a vállalt feladatokban úgy érzem sikerült, más területen még lehet fejleszteni. Több olyan lehetőség is adódott az 5 éves képviselői időszakom alatt, melyet sikerként könyvelhetek el, vagy éppen egy hosszabb távban történő gondolkodás miatt szükséges több időt és energiát fektetni bele.

 

Ezért is kérem Sajóecseg lakosságát, hogy a tervek megvalósítása további finomítása érdekében 2024. június 09-én szavazzanak rám, és olyan jelöltekre, akik a község teljes lakosságának megelégedésére akarnak fejlődést látni környezetünkben.

Gát felújítása

Jelenlegi gát olyan szintű felújítása, hogy ott jó minőségben, kulturált környezetben lehessen a szabadidőt eltölteni, kerékpározni, sétálni, futni.

Iskola épülete

A jelenleg még szűkös keretek között kiaknázott „Iskola” épületét kihasználva, és lakossági összefogásban már elindult konditerem, közösségi tér, sportolásra, rendezvények tartására alkalmas területek kialakítása.

Egyház

Az egyházakkal szorosabb kapcsolat kialakítása. Fiatalok megszólítása. Pl: TIREK IFI

Szolgáltató ház

Szolgáltatóház, önkormányzati épületek hasznosítása, mely bevételeiből azok fejlesztése, szépítése valósulhatna meg.

Digitalizáció

Elektronikus ügyintézés fejlesztése, digitális lehetőségek bevezetése (pl.: képtár, űrlapok, elektronikus iratkezelés, tesztek, játékok meghirdetése, stb…)

Közösség

Egészséges mennyiségben, és a lakosság privát szféráját is figyelembe véve közösségi rendezvények megszervezésének támogatása.

Hírlevél

Sajóecsegi Hírlevél minőségi javítása, a Hírlevél elektronikus változatának kialakítása, managelése.

Főtér

A „Főtér” környékére a napjainkban nagy divatot képviselő községnév felirat kialakítása lakossági igényeket, javaslatokat figyelembe véve.

Közösségi tér

A közösségi tér felfejlesztése, komfortosabbá, szebbé, központosabbá tétele.

Lakosság létszám növelés

Új telkek kialakítása, a községünkben letelepedni vágyók részére vonzó feltételek kialakítása.

Fejlesztés

A jelenleg jól kialakult szolgáltatások (közösségi programok, támogatások, ügyintézések, stb…) fejlesztése, új lehetőségek feltérképezése.

Pályázatok

Pályázatok felkutatása, az abban rejlő lehetőségek maximális kihasználása.

Kapcsolat

A környékbeli településekkel a megfelelő kapcsolat helyreállításában való szerves részvétel.

Azt szokták mondani ígérni könnyen lehet és bárki tud. Viszont „szegény”, aki ezt nem teszi meg. Elképzeléseimet, gondolataimat eddig sem tartottam magamban, de sajnos főleg technikai akadályok miatt nem minden valósulhatott meg. Terveim megvalósításában – megválasztásom esetén – mindenképpen szeretném, ha szervesen részt tudna venni a lakosság, illetve a helyi vállalkozói közösség. Mindenkitől a maga adta lehetőségeihez mérten gondolatban, ötletekkel, vagy fizikailag, erőben-pénzben kérném majd a testülettel egyetemben a támogatást.

Csapatban szeretek dolgozni, és ezt vártam el 2019-2024-es időszakban is. Szeretném, ha Sajóecseget egy olyan képviselő testület irányítaná, amely a Polgármesterrel KÖZÖSEN vállvetve tudja majd elmondani 2029-ben, hogy:

Igen,
Sajóecseg újra szép lett,
méltó régi nagy híréhez.

Ezért is kérem, hogy 2024. június 9.-én mindenki menjen el szavazni, és mondja el véleményét. Ha a gondolataimmal pedig egyetért, akkor a szavazólapot az alábbiak szerint töltse ki:

 

 10.      Gyurkó Attila

 

 független képviselő

Minden egyes szavazatot előre is köszönök!