Sajóecseg

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük Sajóecseg megújult weboldalán.

Elsődleges célunk, hogy a községünkön élő, községünk élete után érdeklődő polgárok megfelelő tájékoztatást kapjanak a mindennapi életünkből. Minket érintő akár pozitívan, akár negatívan érintő helyzetekről, eseményekről.

… így mi minden található meg az oldalon?

Remélhetőleg a napi, és legfrissebb információk mellett számos már végrehajtott, vagy előretekintve a jövőben végrehajtásra tervezett feladatok is mind-mind megjelennek az oldalon.

Minden tanács, adat, információ, ami akár a weboldal tartalmával, akár kinézetével kapcsolatosan ötletként felmerül, azt szívesen fogadjuk.

Legutolsó bejegyzések

Választás 2022

Helyi Választási Iroda tájékoztatója Országgyűlési választás és országos népszavazás 2022. április 3. fontosabb  tudnivalóiról, határnapjairólHelyi Választási Iroda címe: 3791 Sajókeresztúr, Rákóczi út 40. szám Helyi Választási Iroda Vezetője: Zupkóné Zörgöly...

Deák Ferenc út átadás 2022.03.01

Deák Ferenc út átadás 2022.03.01

Egy új fejezet Sajóecseg életébenSajóecseg: Deák Ferenc út átadása. Eredeti cikk: Egy új fejezet Sajóecseg életében - Hírözön (hirozon.hu) Az elmúlt egy év során több borsodi kistelepülésen is jártunk, utána nézni, milyen is ott az élet. Ma Sajóecsegre látogattunk el,...