Sajóecseg

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük Sajóecseg megújult weboldalán.

Elsődleges célunk, hogy a községünkön élő, községünk élete után érdeklődő polgárok megfelelő tájékoztatást kapjanak a mindennapi életünkből. Minket érintő akár pozitívan, akár negatívan érintő helyzetekről, eseményekről.

… így mi minden található meg az oldalon?

Remélhetőleg a napi, és legfrissebb információk mellett számos már végrehajtott, vagy előretekintve a jövőben végrehajtásra tervezett feladatok is mind-mind megjelennek az oldalon.

Minden tanács, adat, információ, ami akár a weboldal tartalmával, akár kinézetével kapcsolatosan ötletként felmerül, azt szívesen fogadjuk.

Legutolsó bejegyzések

Adó

Tájékoztató adókkal kapcsolatbanTisztelt Adózóink! Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény rendelkezéseinek hatálybalépést követően - 2021.január 1-jétől - a gépjárműadóval kapcsolatos teljes körü hatosagi ügyintézés az állami adóhatóság...

Bursa

Bursa

Bursa Hungarica! Újra megnyílt a lehetőség a Bursa Hungarica ösztöndíj pályázaton való részvételre. Pályázati felhívás, és a dokumentumok a megfelelő link alatt megtalálható!  

MFP

MFP

 Magyar Falu Program! Több a községen létrehozott, vagy felújított területek pályázat útján kerülteek megvalósításra.Részeletesn a pályázatokról a "Pályázatok" almenüben található. Link: https://magyarfalupalyazat.hu/