Nyitrendezvny:

SAJTKZLEMNY

Unis tmogatsbl rvzvdelmi gt kivitelezse valsul meg Sajecseg kzsgben.

2013. februr 28.

Sajecseg kzsg 1 311 103 871 Forint sszeg tmogatst nyert rvzvdelmi fejlesztsre az rvzvdelmi fejleszts cm plyzaton az j Szchenyi Terv keretben. Az elnyert tmogats keretben a gtrendszer ptsn tl mobilgt s annak raktra is megvalsul a kzsgben.

A Sajecseg kzsg rvzvdelmi fejlesztse megnevezs, KEOP-2.1.2/2F/09-11-2011-0001 nyilvntartsi szm plyzat nneplyes projektnyit rendezvnyre s sajttjkoztatra kerlt sor Sajecseg kzsg Kzssgi Hzban a Thkly u. 5. szm alatt, 2013. februr 28-n 11.00 rakor. A nyitrendezvnyen Rabi Jzsef polgrmester ksznttte a megjelenteket. Rviden ismertette a projekt jelentsebb elzmnyeit, esemnyeit, ksznett fejezte ki az llami s az unis tmogatsrt.
Ezt kveten Demeter Zoltn orszggylsi kpvisel r szlt a beruhzs jelentsgrl, hiszen Sajecseg kzsg lakossga a tovbbiakban nem lesz fenyegetett egy olyan termszeti csapstl, mint a nemrgiben tlt rvz, ami slyos krokat okozott a teleplsen. A kivitelezst a LAK-P-KER 1998 Kft. vgzi. Kelemen Tibor a LAK-P-KER 1998 Kft. kpviselje, mint kivitelez bemutatta a kivitelez cget, valamint szakmai tjkoztatt tartott az rvzvdelmi fejleszts kivitelezsrl. A projekt teljes brutt sszege 1 311 103 871 Forint, melybl az els szakaszban mobilgt s annak raktrplete valsult meg, ezzel a rendezvnnyel pedig elkezddtt a vdm kivitelezse. A befejezsi hatrid 2013 december 4.
A projekt az Eurpai Uni tmogatsval a Kohzis Alap trsfinanszrozsval valsul meg. A munklatok teljes anyaga megtekinthet a www.sajoecseg.hu oldalon keresztl a projekt honlapjn, vagy a kzvetlen elrhetsgen: http://www.sajoecseg.hu/gatprojekt/index.php

Sajtkzlemny projektnyit letlthet PDF formtumban:

Sajtkzlemny projektnyit

Kpek
Kpek

Diavetts
Diavetts

Videk
Videk